Aktuelne obuke

Home   /   Aktuelne obuke

Loading ...

Veštine prezentacije – iskustva i primeri iz prakse, sa praktičnom primenom u PowerPoint-u RSD 9.500

  Iza najčešće i široko prihvaćene definicije prezentacije kao „metode predstavljanja i objašnjavanja neke ideje ili dela pred publikom, u tekstualnom, grafičkom i zvučnom obliku“, zapravo se krije svojevrsna veština stvaranja konstruktivne iluzije. U osnovi je uvek prenošenje neke informacije – sa različitim ciljevima – a suština je da publiku (u najširem smislu) ubedite u […]

Detaljnije

Loading ...

Upoznavanje sa novinama i rad na Portalu CROSO RSD 9.500

Kako prepoznati probleme na Portalu Centralnog registra i efikasnije ih rešiti, kao i koje su novine na Portalu CR-a, možete saznati kroz praktičnu i interaktivnu radionicu 30.avgusta koju usled velikog interesovanja ponovo organizujemo.

Detaljnije

Loading ...

Nova zakonska rešenja u 2018. godini u oblasti radnih odnosa i obračuna zarada. Problemi u praksi RSD 10.500

Na radionici, za koju, usled velikog interesovanja otvaramo novu grupu 31. avgusta, možete saznati koje su novine definisane izmenama i dopunama Zakona o radu u 2018. godini i kako rešiti probleme sa kojima se susrećete u praksi.

Detaljnije

Loading ...

Bezbednost i dobra higijenska praksa u predškolskim ustanovama (jasle i vrtići) sa popustom 7.600

Ukoliko ste prepoznali važnost naše radionice, a propustili ste priliku da prisustvujete istoj, možete se priključiti novoj grupi 28. septembra, i saznate više o dobroj higijenskoj praksi u svim objektima koji se bave ishranom, negom, preventivno-zdravstvenom i socijalnom zaštitom dece.

Detaljnije

Load More