Poslovne vesti

Home   /   Poslovne vesti   /   PREVENTIVA JE POLA ZDRAVLJA

PREVENTIVA JE POLA ZDRAVLJA

U cilju odgovornog ponašanja prema društvenoj zajednici, Balkanski savet poziva sve klijente i zainteresovane za učešće na našim obukama i radionicama da se pridržavaju preporuka nadležnih zdravstvenih institucija,  a koje imaju za  cilj zaustavljanje širenja Corona virusa.

Pridržavajući se Zakona i  preporuka nadležnih institucija i principa društveno odgovornog ponašanja, Balkanski savet će u svemu postupati sa istim. Na našim obukama (male grupe, do 35 učesnika), razmak izmedju osoba koje učestvuju na nastavi biće najmanje 1m, uz primenu svih ostalih preporučenih mera.Takodje, ukoliko se veći broj učesnika opredeli za odlaganje obuka, postupićemo u skladu sa zahtevom.

U tom smislu, pozivamo Vas da, ukoliko imate simptome bolesti, bez obzira na ranije izvršenu prijavu, otkažete učešće na našem seminaru. Pratićemo i dalje instrukcije Instituta za javno zdravlje i ponašati se odgovorno, u skladu sa njima.

Prenosimo mere prevencije koje je propisao Institut za javno zdravlje Milan Jovanović Batut:

  • Često perite ruke (u trajanju od najmanje 20 sekundi), a ako se nalazite na ulici i nemate pristup vodi i sapunu, koristite alkohol u spreju ili sredstvo za suvo pranje ruku
  • Izbegavajte kontakt sa osobama koje imaju povišenu temperaturu i kijaju ili kašlju
  • Izbegavajte pozdravljanje rukovanjem ili ljubljenjem
  • Ako kašljete ili kijate, pokrijte nos i usta unutrašnjom stranom lakta ili maramicom (maramicu odmah bacite u đubre)
  • Često provetravajte prostorije u kojima boravite

 

Želimo Vam dobro zdravlje i uspeh.

Vaš Balkanski savet za održivi razvoj i edukaciju