Informacije obuke
- Mesto i vreme održavanja:Hotel Šumadija, Beograd, 22. oktobar 2021. godine od 10 časova
- Predavač:Mr sci Gordana Grgur, profesorka sa dugogodišnjim inspekcijskim iskustvom
- Kotizacija i popusti:12.500,00 (+PDV); detalji o popustima na stranici
Bezbednost hrane
mr sci Gordana Grgur
STANDARDI I NADZOR ZA VREME I NAKON PANDEMIJE
Cilj radionice “Bezbednost hrane” je da subjektima koji posluju s hranom u lancu ishrane od njive do trpeze, predmetima opšte upotrebe i ostalima, pruži informacije o potrebama i razlozima za odgovorni odnos u skladu sa zakonom, kao i prema drugim higijenskim zahtevima (HACCP) – dobra higijenska praksa, priprema, proizvodnja, skladištenje i distribucija hrane.
Radionica je namenjena proizvođačima hrane (animalnog, biljnog porekla, poljoprivrednim proizvođačima…), tehnolozima, rukovodiocima kvaliteta i zaposlenima u lancu pripreme i distribucije hrane (socijalne ustanove, ustanovama studentskog standarda, veleprodajni-distributini centri, maloprodaja, ugositeljstvo, ketering – priprema hrane za konzumiranje i prodaja krarjnjem potrošaču).
Predavač: mr sci Gordana Grgur, profesorka sa dugogodišnjim inspekcijskim iskustvom u oblastsgi bezbednosti hrane.
NASTAVNI PROGRAM:
1. Bezbednost hrane
2. Mere COVID-19 u proizvodnji, prometu i keteringu hrane
3. Standardi (HACCP, IFS, ISO 22000)
4. COVID-19 mere i postupanja posle pandemije
5. Bezbednost hrane za proizvođače i potrošače u pandemiji COVID-19
- Značaj pravilne higijene ruku, lične higijene, higijene radnih površina i proizvodnih objekata u toku pandemije COVID-19
6. Biološke štetnosti u okviru metodologije rizika u procesu proizivodnje hrane
7. Pitanja, odgovori, instrukcije.
___________________________________________________
KOTIZACIJA, POPUSTI, NAČIN PRIJAVLJIVANJA:
- Kotizacija za učešće iznosi 12.500 dinara (+ PDV).
- Za brze uplate odobravamo 5% popusta
- Za dva i više učesnika iz iste organizacije, odobravamo dodatne popuste.
- Obrazac prijave možete preuzeti ovde. Popunjenu prijavu poslati na obrazovanje@bsavet.rs
Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju: 011/6558305 ili 064/8213322